Podjetje Mesto jader

Podjetje Mesto jader, najem plovil d.o.o. s sedežem v Sloveniji je strokovnjak za pomorstvo na Jadranskem morju.

S svojo spletno trgovino Sailcity.com ponujamo rezervacije, najem različnih plovil, možnost nakupa opreme ter več servisnih informacij in nasvetov za kakovostno preživljanje mornarskega dopusta.Lorem ipsum

Lorem ipsum

Naše poslanstvo

Želimo, da bi gostje, ki so predvsem pomorščaki, doživeli odlično izkušnjo. Na spletni strani SailCity.com lahko rezervirajo svoje najlepše počitnice na Jadranskem morju. Lahko se odločite za najem jadrnice, katamarana, guleta, motornjaka, motornega katamarana ... v ponudbi imamo tudi najem le ene kabine.

Naša vizija

Prek Sailicity.com ponujamo uporabnikom prijazno spletno stran in jamčimo najnižje cene za najem plovil na Jadranskem morju. Naš cilj je sodobnim pomorščakom zagotoviti prijazno, preprosto in cenovno ugodno rezervacijo. Uporabniki lahko izbirajo med izjemno raznolikimi vrstami in znamkami plovil.

Trenutno ponujamo več kakor 4000 plovil na Hrvaškem in smo prepričani, da se vsakogar lahko najde nekaj ustreznega. V kolikor ste zainteresirani za najem plovila iz drugih destinacij (Italija, Grčija, Turčija, Tajska, Karibsko morje, ipd.) nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pripravili ustrezno ponudbo za vaš najem.

Prizadevamo si, da so stranke zadovoljne z našimi storitvami. Zato se zmeraj potrudimo, da vsako ponudbo prilagodimo glede na želje naših strank. Veliko naših strank se zanima tudi za ne-standardne najeme jadrnic (skrajšani najemi, najemi od nedelje do nedelje ...); z veseljem individualno pripravimo tudi takšne ponudbe.

Stremimo k temu, da imamo s strankami dober odnos, da smo za dodatne informacije zmeraj na voljo in da v primeru težav najdemo ustrezne rešitve.


Sailcity spletna rezervacijska platforma za najem plovil. 

Video predstavitev

Nazaj na vrh